Dr Honey kiállít Londonban a Speciality and Fine Foof Fair-en

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által kiírt Exportfejlesztési Pályázati Program (01-KKM-EXPORTKOORD-2020) keretében a Hungaroharvest Kft. sikeresen pályázott külföldi szakmai kiállításokon történő részvételre. Az elnyert támogatási összegből 2021. szeptember 6-7. között termékeinkkel megjelenünk Londonban a brit piac legjelentősebb, különleges élelmiszereket felsorakoztató kiállításán, a Speciality Fine Food Fair-en.

Támogató: Külgazdasági és Külügyminisztérium
Az elnyert támogatási összeg: 2.095.678 Ft

A projekt bemutatása: A projekt átfogó célja a kiírásban meghatározottakkal összhangban a cég külpiaci versenyben való helytállása, mely során a cég tovább tudja bővíteni üzleti partnereit, új országokban, új területen tud megjelenni, növeli a márkaismertséget a megcélzott piacokon.

A projekt által elérni kívánt eredmény, hogy a Kft versenyképessége tovább erősödik, a külföldi versenyben kiemelten tud teljesíteni, mindezt úgy tudja elérni, hogy a vásárlói és fogyasztói elégedettek és természetesen a cég tovább tudja növelni árbevételét. Hosszú távú hatásként várható, hogy a kettős értékteremtést sikerül fenntartani, azaz a jelenlegi üzleti partnerekkel a kapcsolat fennmarad és megerősödik, illetve újabb üzleti kapcsolatok alakulnak ki.