The essence of our land

Érdekességek

JAPANESE SECRET OF YOUTH AND BEAUTY

Japanese Secret of Youth And Beauty: This Natural Mask Removes The Years Off Your Face!

Rice_Honey_Beauty

Did you...

bővebben


Great Taste Awards 2017

GT 17 2-star   GT 17 1-star    

Újabb...

bővebben


Az év méze - aranyérem

Fogyasztóinktól az év során rendkívül sok pozitív visszajelzést kapott gesztenyemézünk, s mi magunk is úgy véltünk, hogy igazán harmonikus íze...

bővebben


DR HONEY EXHIBITS AT FOODEX JAPAN

Foodex LogoBlack belted honey lovers attention! Distributors are wanted at the Foodex in Tokyo. Come to...

bővebben


Tovább az összes bejegyzéshez

RÓLUNK

kep1

A magyar méz évtizedek óta egyet jelent földünk legjavával. Mézeink a méhészek lelkiismeretes munkájának, a méhek gondos tartásának, az érintetlen méhlegelők tisztaságának és a szakszerű állatorvosi felügyeletnek köszönhetően hosszú idő óta rendkívüli helyet foglalnak el a minőségi mezőgazdasági termékek piacán. Mára Magyarország az Európai Unió harmadik legnagyobb méztermelő országa.

A magyar méz világszerte keresett termék, szívesen fogyasztják országhatáron belül és kívül az igényes fogyasztók. Célunk, hogy fogyasztóink igényét és bizalmát mindig szem előtt tartva, prémium minőségű terméket nyújtsunk Önöknek.

A mézet nem a benne rejlő cukor édes ízéért fogyasztjuk, hanem a mézben található enzimek és ásványi anyagok kedvező élettani hatásait szeretnék a saját egészségük védelméhez a javunkra fordítani. Ugyanakkor az elmúlt évtizedekben a mézpiaci tendenciák hatására a fogyasztók jelentős része bizalmatlanná vált a boltokban kapható mézek iránt. Jogos elvárásuk, hogy a mézes üvegben, amiért hajlandóak magasabb árat kiadni, valódi méz legyen, így vásárlásaikkal a termelők felé fordultak, aminek hatására sok nagyvárosban külön szállítási lánc  alakult ki. E termelői lánchoz mégsem fér mindenki hozzá, egyrész mivel Európában egyre kevesebb a méhész, másrészt kényelmetlen és sok időráfordítást igényel.

A DR HONEY e két szegmens közötti szakadék áthidalására törekszik. Elutasítjuk a különböző forrásokból származó mézek keverését, s kizárólag valódi, tiszta magyar mézet kínálunk fogyasztóinknak, melynek biztosítására az SGS által auditált minőségirányítási rendszert is működtetünk.

A DR HONEY® partnerei méhészek és méhész családok leszármazottai. Szándékunk, hogy a magyar méz minőségi karakterének megőrzése révén fogyasztóink mindig biztosak lehessenek abban, hogy a tőlünk származó mézek kizárólag Magyarországról származnak, azokat semmilyen más eredetű mézzel nem társítjuk. Ez biztosítja, hogy fogyasztóink a tiszta, GMO mentes területről gyűjtött mézeinkben mindig megbízhassanak.

A DR HONEY® mézeinek termőterülete elsősorban Tokaj 80 kilométeres körzete, a Tokaj- Zemplén Tájvédelmi Körzet és annak határai. A feldolgozás során a legmesszemenőbbig ügyelünk arra, hogy mézeink beltartalmi értékét változatlanul megőrizzük.

A méz a benne található vitaminok, ásványi anyagok, makro- és mikroelemek, s elsősorban enzimei révén évszázadok óta egyedülálló egészségmegőrző táplálékként szerepel étrendünkben, de ajánljuk mindazoknak is, akik pusztán édes csemegére vágynak.

Ha többet szeretne megtudni a magyar mézről, látogassa meg a következő weboldalt:

 

https://ec.europa.eu/agriculture/sites/agriculture/files/evaluation/market-and-income-reports/2013/apiculture/chap3_en.pdf